Hondentrimsalon Waalwijk

Lynn's Hondentrimsalon Waalwijk

Hondentrimsalon Waalwijk

Sinds oktober 2015 ben ik mijn eigen hondentrimsalon in Waalwijk gestart en neem ik mijn 7 jaar ervaring in honden trimmen mee naar mijn nieuwe trimsalon in Waalwijk.

Gediplomeerde honden trimsalon in Waalwijk

Als opgeleid dierenverzorgster ben ik mijn passie voor honden achterna gegaan. Door mij te laten scholen als professioneel hondentrimster kan ik iedere dag doen waar ik het meest van geniet! Namelijk het verzorgen van uw trouwe viervoeter. Ondertussen ben ik al 7 jaar bezig met het verzorgen en trimmen van honden en heb ik diversen certificaten en een officieel diploma behaald. Natuurlijk zijn deze te bewonderen in mijn trimsalon in Waalwijk.

Ook grotere honden kunnen in Waalwijk terecht voor een trimbehandeling. Lynn’s Trimsalon beschikt over professionele kniptafels en honden douche’s waar zelfs onze grootste viervoeters terecht kunnen. Om er zeker van te zijn dat uw hond de tijd en aandacht krijgt die hij verdient, werk ik uitsluitend op afspraak. Het niet hoeven wachten zal uw hond zeker waarderen! Een afspraak maakt u eenvoudig door telefonisch of via email contact met Lynn’s Trimsalon op te nemen.

Maak een trimafspraak voor uw hond

  • Uw hond wordt in alle rust verzorgd
  • Gratis parkeren voor de deur